Yığmatepe Mahallesindeki Muhtarlık Yarışını Uğur Albayram Kazandı

GÜNDEM Haber Girişi : 31 Mart 2024 20:24
Yığmatepe Mahallesindeki Muhtarlık Yarışını Uğur Albayram Kazandı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy verme işleminin 08:00 da başlamasının ardından Belediye Başkan adayları kadar muhtar adayları da heyecanla seçimin bitmesini bekledi.234 seçmenin oy kullandığı Gaziantep Merkeze bağlı Yıgmatepe mahallesi Muhtar Adayı Uğur Albayram ve Azaları Akif  Albayram İmam Albayram Yusuf Albayram ve Ahmet Albayram seçmenlerini okul önlerinde karşıladı. Gaziantep merkeze bağlı 234 seçmenin bulunduğu Yığmatepe Mahallesindeki seçimleri Uğur  Albayram Kazandı.

 

 İki adayın yarıştığı seçimde 234 seçmen oy kullandı.112 oy Uğur Albayram alırken , 104 oy ise Yusuf Albayram aldı.16 seçmen boş oy kullanırken 2 oy da geçersiz sayıldı. Uğur Albayram sonuçların açıklanmasının  ardından şunları söyledi:

 

 

"Kazandığımız için mutluyum. Bildiğiniz üzere daha önceki muhtarlık seçimlerinde kardeşim Orhan Albayram aday olmuştu ve bu seçimi az bir fark ile kaybetmiştik. Bu seçimlerde ise  8 oy fark ile kazandık. Bize destek olan olmayan herkese  teşekkür ederim dedi.

 

MUHTAR Uğur Albayram 

Aza Akif Albayram

Aza İmam Albayram 

Aza Yusuf Albayram

Aza Ahmet Albayram

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.