Yapı Kredi Bankası Bölge Müdürlüğünden NTO’ya Ziyaret

MEDYA Haber Girişi : 01 Haziran 2024 10:14
Yapı Kredi Bankası Bölge Müdürlüğünden NTO’ya Ziyaret
Yapı Kredi Bankası A.Ş. Bölge Müdürlüğü Nizip Ticaret Odası’nı (NTO) ziyaret etti.

NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve NTO Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan ve aralarında Yapı Kredi Bankası A.Ş. Bölge Müdürü Dilek Ergül, Yapı Kredi Bankası A.Ş. Bölge KOBİ ve OBİ Segment Müdürü İbrahim Mert Sayın ve Yapı Kredi Bankası A.Ş Nizip Şube Müdürü Cengiz Uçaroğlu’nun da bulunduğu heyet ile yapılabilinecek işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
 

NTO’nun projeleri ve faaliyetleri hakkında heyete bilgiler veren NTO Başkanı Mehmet Özyurt, NTO üyelerinin finansmana erişimini kolaylaştırılması ile ilgili Yapı Kredi Bankası Bölge Müdürlüğü ile istişarelerde bulundu.
 

Yapı Kredi Bankası ile her konuda çalışmaya hazır olduklarını belirten NTO Başkanı Özyurt, “Yapı Kredi Bankası Bölge Müdürü Dilek Ergül, Bölge KOBİ ve OBİ Segment Müdürü İbrahim Mert Sayın ve Nizip Şube Müdürü Cengiz Uçaroğlu’na odamıza yapmış olduğu ziyaret için şahsım ve NTO adına teşekkür ediyorum.” dedi.
 

Yapı Kredi Bankası Bölge Müdürü Dilek Ergül ise “NTO üyelerinin finansmana erişimi ve rekabet edilebilirliğini arttırmak için destek her zaman destek olmaya hazırız. NTO’nun göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
 

Ziyarete NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat ve NTO Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.