Şanlıurfa valisine gittiler

GÜNDEM Haber Girişi : 10 Ekim 2023 21:54
Şanlıurfa valisine gittiler
Kurulduğu günden bu yana teşkilatlanma çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Kızılelma Akıncı Hilal Derneği, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ülke genelinde 81 il ve bütün ilçelerinde teşkilat kapılarını açma hazırlığında olan dernek genel yönetimi Şanlıurfa valisi Hasan Şıldak’ı ziyaret etti.

Kızılelma Akıncı Hilal Derneği genel başkanı Yaşar Özkaraman ile birlikte Genel Teşkilat Başkanı Akın Çalışıcı, Genel Başkan Vekili Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Teşkilat Bölge Başkanı Ali Eroğlu ve Güneydoğu Başkan Yardımcısı Yusuf Bayrak Vali Şıldak’a plaket takdiminde bulundular.

Kızılelma Akıncı Hilal Derneği, yönetim kurulu Şanıurfa valisi Hasan Şıldak’a teşkilatları hakkında bilgiler aktardılar. Hiçbir siyasi partiye bağımlı olmadıklarını ve Türk gençliğinin gelenek ve görenekleri doğrultusunda gelişmelerini sağlamak ve Kızılelma ülküsünün yayılmasını hedeflediklerini anlattılar.
Şanlıurfa valisi Hasan Şıldak ise nazik ziyaretlerinden dolayı Kızılelma Akıncı Hilal Derneği Genel Merkez yönetim kuruluna teşekkür ederken, oldukça anlamlı ve elzem olan bir amaç doğrultusunda kurulan derneğin çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.