ŞAHİN'DEN AMATÖRE DEV DESTEK

SPOR Haber Girişi : 27 Mart 2024 16:32
ŞAHİN'DEN AMATÖRE DEV DESTEK
31 Mart seçimleri yaklaşırken ASKF’ye ziyarette bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Fatma Şahin yeni dönemde amatör spora vereceği büyük destekleri açıkladı.

ASKF Toplantı Salonunda yapılan toplantıya ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kulüp Başkanları, Yöneticiler, Antrenörler, Sporcular yoğun ilgi gösterdiler.
Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Fatma Şahin yaptığı konuşmada, Spor Şehri Gaziantep Sloganı ile bugüne kadar hep amatör sporun yanında olduklarını bundan sonrada olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Yeni dönemde ise Amatör Spora Stat ve Tesis, 100.000 Bin TL nakdi yardım, Ulaşım ve Kooperatif kurulması halinde ise konut yapacağının sözünü verdi. Kulüpler tarafından büyük bir sevinçle karşılanan bu projelerle kulüplerin yükü de hafifleyecek. Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Abdulkadir Gözegir ise Amatör Spora her zaman destek olan Başkan Fatma Şahin’e teşekkür konuşmasının ardından ziyaret sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.