MEHMET BAŞARAN "DEVAM" DEDİ!

SİYASET Haber Girişi : 31 Mayıs 2023 14:19
MEHMET BAŞARAN
Gaziantep İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran düzenlediği basın toplantısında seçim sürecini ve İYİ Parti Gaziantep'te ki iddiaları değerlendirdi.

Gaziantep İYİ Parti il binasında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı görevden alınacağı konusundaki iddiaları yalanlayarak göreve devam edeceğini açıkladı.
 

Değişim Sokaklardan Başlar


 

SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ!

 

 

Seçim hakkında değerlendirmelerde bulunan Mehmet Başaran seçim süreci boyunca durmaksızın çalışan tüm seçmenlere ve görevlilere teşekkür ederek konuşmasına başladı.  Konuşmasının devamında  seçim sonrası bir yenilenme sürecine girdiklerini ve bu süreci en doğru şekilde uygulayarak Gaziantep'i hak ettiği konuma getireceklerini belirtti. 

 

 


İSTİFA İDDİALARINA CEVAP VERDİ!

 

 


Seçim sonrasında İYİ Parti Gaziantep teşkilatlarında ve ilçelerde çıkan istifa iddialarına cevap veren Mehmet Başaran İYİ Parti olarak yenilenmeye gittiklerini belirtti. Seçim döneminde ve seçim sonrası süreçte İYİ Parti'ye algı operasyonu düzenlendiğini de söyleyen Başaran "Parti içerisinde kriz" gibi asılsız iddialarının aslını yansıtmadığını belirtti. İlçe ve teşkilatlardan gelen istifa ve görevi bırakmalara yönelik de değerlendirmelerde bulunan Başaran: "Seçim süreci hepimizi mental ve fiziksel açıdan oldukça yormuştur. İYİ Parti olarak Gaziantep'te kan değişimine giderek gelecek olan seçimlerde Gaziantep'i zirveye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi. 

 

 

"SEÇİMİN KADERİNİ MÜLTECİLER BELİRLERDİ"

 

 

Seçim sonuçları hakkında da açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran " Türk Milleti olarak seçimi kazandık ancak seçimin kaderini değiştiren, vatandaşlık verilen mülteciler ve yurt dışında oy kullanan vatandaşlarımız oldu." dedi.