MAX GRADEL KUPAYI GAZİANTEP'E GETİREBİLECEK Mİ ?

SPOR Haber Girişi : 10 Şubat 2024 07:47
MAX GRADEL KUPAYI GAZİANTEP'E GETİREBİLECEK Mİ ?
Gaziantep FK'da forma giyen başarılı futbolcu Max Gradel Fildişi Sahili Milli Takımını finale tasıdı.

90 dakika sahada kalarak başarılı bir performans ortaya koyan  Gaziantep Futbol Kulübü futbolcusu Gradel  Fildişi Sahilini finale taşıdı.

 

Afrika Uluslar Kupasında Yarı finalde Demokratik Kongo Cumhuriyetini  1-0 yenen Fildişi sahili finalde Nijerya'nın rakibi oldu.

 

Nijerya ise yarı final maçında Güney Afrika ile karşı karşıya geldi.Uzatmalara giden karşılaşmayı Penaltı atışları belirledi. Normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltı atışlarında 4-2 üstünlük sağlayan Nijeya  finale yükselen takım  oldu.

 

Futbolseverler ise bu yıl 34. kez düzenlenen Afrika Kupası’nda final heyecanının yaşanacağı tarihi merak ediyor. Peki Nijerya - Fildişi Sahili maçı ne zaman, saat kaçta? İşte, Afrika Uluslar Kupası’nda final maçının oynanacağı tarih…

 

Nijerya ile Fildişi Sahili arasındaki final karşılaşması, 11 Şubat Pazar günü TSİ 23.00'te oynanacak.Afrika Uluslar Kupasını Hangi ülkenin kazanacağı merak edilirken gözler iki Futbolcu üzerinde olacak Gaziantep FK futbolcusu Max Gradel ve Trabzonspor'un golcüsü Paul Onachu Kupayı hangisi kaldıracak bizde merakla bekliyoruz.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.