EMEKLİLER DERNEĞİ KÖMÜR KAYITLARINA DEVAM EDİYOR

GÜNDEM Haber Girişi : 28 Mayıs 2024 12:39
EMEKLİLER DERNEĞİ KÖMÜR KAYITLARINA DEVAM EDİYOR
Türkiye Emeklileri Derneği Gaziantep Şube Başkanı Vakkas Doğan, emekli üyelerine çağrıda bulunarak kış gelmeden kömür ve tahta kırığı için derneğe gelip yazılmaları konusunda uyarıda bulundu.

Türkiye Emeklileri Derneği Gaziantep Şubesinin emeklilere yönelik 6 ay taksitli Süper Enerji Afrika Linyiti Kömürü ve Küçük Parçalar Halinde Hazırlanan Tahta Kırığı yazılımı devam ediyor. 

 

 

Kış mevsimi gelmeden emeklilerin derneğe gelerek kayıt yaptırmalarını istediklerini söyleyen Türkiye Emeklileri Derneği Gaziantep Şube Başkanı Vakkas Doğan şöyle devam etti:

 

 

“Emekliler için başlatmış olduğumuz 6 ay taksitle kömür ve tahta kırığı yazılımı devam ediyor. Anlaşmalı şirketten aldığımız kömürler kalite kontrolünden geçtikten sonra emeklilerimize gönderiliyor. Şuana kadar geçtiğimiz yıllarda dağıttığımız kömürlerden her hangi bir şikâyet almadık. Emeklilerimiz kömüre yazıldıkları ay aylıklarından her hangi bir kesinti olmuyor. Bir sonraki maaşlarına yansıtılıyor. Emeklilerimiz dernek binamıza geç kalmadan gelerek yazılabilirler” dedi. 

 

Not: Süper Enerji Afrika Linyiti Kömürü Ton Fiyatı: 6.900 TL 6 Taksit

 

Tahta Kırığı Küçük Parçalar Halinde Hazırlandı Ton Fiyatı: 5.502 TL 6 Taksit

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.