Dinozorlar, Türkiye’nin ilk holografik eğlence parkı DigiZoo’da hayat buluyor

MAGAZİN Haber Girişi : 25 Ocak 2024 12:16
Dinozorlar, Türkiye’nin ilk holografik eğlence parkı DigiZoo’da hayat buluyor
Türkiye’nin ilk holografik eğlence parkı DigiZoo’da günümüzden ve nesli tükenen dinozorlar, mitolojik unicorn’lar gibi 25’ten fazla canlı türü hologram tekniğiyle gerçeğe dönüşüyor.

 DigiZoo, gün boyu devam eden atölyeler ile yarı yıl tatilinin tadını çıkaran çocuk ve gençlere bilgi ve eğlencenin teknolojiyle kesiştiği farklı bir deneyim sunuyor.

 

Öğrenciler eğitim öğretim döneminin ilk yarısını geride bırakarak yorgunluk atarken, ebeveynler çocuklarının tatili hem eğlenceli hem de verimli değerlendirmesi için ilginç ve eğitici etkinlik arayışına girdi. Alışveriş, sanat ve eğlencenin buluşma noktalarından Akasya’da kapılarını açan Katılım Emeklilik DigiZoo, Türkiye’de bir ilk olarak holografik eğlence parkı temasıyla her yaştan ziyaretçiye keyif ve eğlence dolu bir deneyim vadediyor.

 

Dijital dünyanın son teknolojileriyle donatılan DigiZoo, geçmiş ile gelecek, doğal canlı yaşamı ile insan arasında bilgi ve eğlenceyi birleştiren teknolojik bir köprü kuruyor. Eğlence parkında, son yılların en dikkat çekici yeni teknolojilerinden biri olan hologram tekniği ile 25’ten fazla canlı türü hayat buluyor.

 

Çocuklar için gün boyu eğlence

 

Katılım Emeklilik Digizoo; Brifing Odası, Laboratuvar, Avatar Ormanı, Dinozorlar Alanı, Günümüz Doğa Canlıları ve Denizaltı alanı olmak üzere 6 bölümden oluşan sergi alanının yanı sıra etkinlik alanları ve kafesi ile misafirlerini ağırlıyor. Katılım Emeklilik DigiZoo’da ziyaretçiler, zaman yolculuğu temasıyla senaryolaştırılmış bir hikaye üzerinden sadece günümüzde yaşayan değil, nesli tükenen dinozorlar ve tek boynuzlu at (unicorn) gibi mitolojik canlılara da büyüleyici bir atmosfer eşliğinde tanıklık ediyor.

 

Atölye alanında ise gün boyu çocuklara yönelik bez çanta boyama, ahşap kuş evi boyama, oyun atölyesi, geri dönüşümden oyuncak yapımı, pop-up kart yapımı gibi geniş içerikte beceri gelişim atölyeleri düzenleniyor. Giriş alanında kurulu “Dino ile selfie” ve “animatik köpeği sev/besle” gibi ekranlar özellikle küçükler için eğlenceli anlar yaşatıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.