BÜYÜKŞEHİR’DEN HAKEMLERE BÜYÜK DESTEK

SPOR Haber Girişi : 21 Kasım 2023 20:41
BÜYÜKŞEHİR’DEN HAKEMLERE BÜYÜK DESTEK
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan Hakem ve Gözlemciler 2023-2024 futbol sezonu açılış töreninde hakem ve gözlemcilere malzeme desteği verildi.

Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonunda Futbol İl Hakem Kurulu, Gaziantep Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği tarafından yapılan açılış törenine Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ziya Çetin, ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hakemler ile Gözlemciler katıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve ev sahipliğinde yapılan açılış töreninde Gazişehir’de bulunan yerel ile ulusalda kenti temsil eden 100 hakem ve gözlemciye eşofman, ayakkabı ve tişört hediye edildi.


ÖZKOÇ, EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM


TFFHG Derneği Gaziantep Şube Başkanı Ömer Tevfik Özkoç ise derneklerinin her sezon başında hakemler için malzeme temin ettiğini söyleyerek, “Bu sene bu konuda bize destek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne, Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve ilgili daire başkanlığına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


KAFTANCI, TEŞEKKÜR ETTİ


Gaziantep İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Kaftancı, törende eski dönem il hakem kurulu başkanlarına teşekkür ederek yeni dönemde çalışmaların devam edeceğini söyledi. Salon ve destek için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.


GÖZEGİR, MODERN TESİSLER YAPILDI


Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdulkadir Gözegir, Başkan Şahin’in amatör kulüplere olumlu bakış tarzı ve taleplerinin hep yerine getirildiği için teşekkür ederek, “Hep yanımızda oldu. Modern sahalara kavuştuk, malzemelerimizin kalitesi arttı ve maddi olarak destek olmaya başlayınca bir nebze olsun kulüplerimiz inanılmaz bir şekilde rahatlamaya başladı. İlk destekleri başkanımızın bakanlık döneminde başlamıştı. 
Biz onları buraya çekemezsek kötü alışkanlıklara yönelebilir. Destekler için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu ekip çalışmayı sürdürerek Gaziantep’i ileriye taşıyacak” diye konuştu.