Beşiktaş'ın Dragus Aşkı

SPOR Haber Girişi : 28 Mart 2024 22:55
Beşiktaş'ın Dragus Aşkı
Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, bir Süper Lig devinin Denis Dragus'u çok istediğini açıkladı.

Trendyol Süper Lig'de sezona 4 yenilgiyle başlayan Gaziantep FK'da ligin 5. haftasında teknik direktör değişikliğine gidildi. Yeniden göreve getirilen Marius Sumudica'nın ilk icraatı Denis Dragus ve Nita'yı takıma kazandırmak oldu.

 

24 yaşındaki Denis Dragus bu sezon 25 Süper Lig maçında 11 gol attı ve 1 asist yaptı.Dragus'un performansı Süper Lig devinin de dikkatini çekti.

 

Kötü performansı durduramayan Marius Sumudica, Gaziantep FK ile yollarını ayırdı. Ancak tecrübeli çalıştırıcı, Rumen gazeteci Emanuel Roşu'ya verdiği röportajda Dragus için Süper Lig devinin "deli" olduğunu açıkladı.

 

Sumudica, Dragus için, "Hoffenheim, Dragus için teklif yaptı. Beşikaş, onun için deli oluyor" ifadelerini kullandı.Standard Liege'den kiralanan Denis Dragus sezon sonu Belçika ekibine dönecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.