BEKLENEN 10 NUMARA İMZAYI ATTI

SPOR Haber Girişi : 09 Şubat 2024 17:35
BEKLENEN 10 NUMARA İMZAYI ATTI
Gaziantep Futbol Kulübü deneyimli orta saha oyuncusu Jamiro Monteiro'ya transferin son gününde imza artırmayı başardı.Eski takımında 10 numaralı formayı giyen Monteiro'ya Sumudica 10 numarayı verecek mi merakla bekleniyor.

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Major Ligi takımlarından San Jose Earthquakes forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Jamiro Monteiro ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu.

 

Yeni transfer Jamiro Monteiro, Başkan Yardımcısı İbrahim Dicle’nin de katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı.

 

Jamiro Monteiro kimdir?

 

23 Kasım 1993 yılında Hollanda’nın Rotterdam kentinde dünyaya gelen Monteiro, futbola Anker Wismar’da başladı. 2015 yılında Sc Cambuur’a transfer olan Monteiro, daha sonra ise Heracles Almelo’ya ardından ise FC Metz’e transfer oldu. Son olarak 2022 yılında San Jose’ye transfer oldu. Kariyerinde 276 karşılaşmaya çıkan Monteiro, 32 gol atarken 39 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Yeşil Burun Adaları Milli Takımı’nda da 37 kez forma giyen başarılı orta saha, 4 kez de gol sevinci yaşadı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.