ATLETİK MEYDANSPOR GELECEĞE IŞIK TUTUYOR

SPOR Haber Girişi : 06 Mart 2024 11:44
ATLETİK MEYDANSPOR GELECEĞE IŞIK TUTUYOR
Birinci Amatör Ligi D Grubunda mücadele eden Ligin en genç ekiplerinden Atletik Meydanspor, ilk yarının son karşılaşmasında Gaziantep İdman Yurduspor’u 3-2 mağlup ederek puanını 9 yapmayı başardı.

Hasan Celal Güzel Stadında oynanan çekişmeli karşılaşmada ligin tecrübeli ekiplerinden Gaziantep İdman Yurduspor’u zorda olsa 3-2 yenerek büyük moral kazandı. Karşılaşmada galibiyeti getiren golleri Muhammed Altunbaş, Mehmet Yılmaz ve Faruk Soydan kaydettiler.
Atletik Meydanspor

 

 

Teknik Sorumlusu Kadir Demir karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “2023-2024 Futbol sezonunda 2006-2007 ve 2008 doğumlu gençlerden bir takım oluşturduk. 1 Amatör Ligi D Grubunda yer alan takımımız birinci devrenin son maçını Gaziantep İdman Yurduspor ile oynayan takımımız bu karşılaşmada rakibini 3-2 mağlup ederek bundan sonraki maçlar için özgüvenlerini kazanmalarına neden oldu. Çocuklarımız geleceğimizdir diyerek ikinci yarı için hazırlıklarımıza devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.