ÇELİK; “HEDEFİMİZ AMATÖRE RENK KATMAK”

SPOR Haber Girişi : 06 Mart 2024 11:40
ÇELİK; “HEDEFİMİZ AMATÖRE RENK KATMAK”
Şehitkamil Karşıyakaspor Kulüp Başkanı Ahmet Çelik, hafta sonunda sezonun en önemli müsabakasına çıkacağız. Play-Off iddiamızı devam ettirmek için Düztepespor maçını mutlak kazanmak zorundayız.

Başkan Çelik yaptığı açıklamada “Sezona iyi bir ekip kurarak başladık. Amacımız öncelikle Gaziantep Amatörüne renk katmak müsabakalarda centilmence mücadele etmekti. Tabii ki neticesinde ilk olarak play-off oynamaktı.

 

 

Sezonun ilk yarısında oynadığımız 7 müsabakadan 3 mağlubiyet ve 4 galibiyet alarak hedeften uzaklaşmıştık. Ligin ikinci yarısına revizyon yaparak girdik. Ve bazı arkadaşlarla yollarımızı ayırdık. İkinci devreye 3 takviye yaptık ve elimizdeki kaliteli arkadaşlarla başladık. Şuana kadar oynadığımız 4 maçta 4 galibiyetle play-off hedefinden kopmamaya gayret gösterdik. Bu doğrultuda bu hafta sonu oynayacağımız

 

 

Düztepespor müsabakası bizim için çok değer kazandı. Play-Off hedefinden kopmamak için muhakkak galip gelmemiz lazım oldu. İlk maçta her ne kadar Düztepespor bizi yendiyse de rövanşı alacak bir takımız ve bunu becerecek yetenekte kaliteli sporcularım var. Ama bu işte yenmek de var, yenilmekte yani dünyanın sonu değil, önemli olan centilmence fair play içersinde taraftarlarımıza güzel bir futbol izlettirmek olmalı bu vesile ile rakibimiz Düztepespor’a pazar günü oynayacağımız müsabakada başarılar dileyerek fair-play çerçevesinde centilmence bir müsabaka olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.