Alperen Ocakları’ndan Çalışıcı’ya ziyaret

GÜNDEM Haber Girişi : 29 Mayıs 2024 11:06
Alperen Ocakları’ndan Çalışıcı’ya ziyaret
Alperen Ocakları Gaziantep il başkanlığı, Büyük Birlik Partisi (BBP) il başkan vekili Akın Çalışıcı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, Alperen Ocakları Gaziantep il başkanı Hayri Özkan, il sekreteri Alper Tunga Yılgın, teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı Tevfik Yıldız, il başkan vekili Alperen Sözbilen, sosyal medya sorumlusu Ahmet Ersavaş ve Suriye Çobanbey Türkmenleri Teşkilatlanma birimi başkanı Usame Derde katıldı. 

 

 

AKIN ÇALIŞICI TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten dolayı Alperen Ocakları il teşkilatına teşekkür eden Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkan vekili Alın Çalışıcı, “Bugün çok değerli arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Alperen Ocakları çok önemsediğimiz ve değer verdiğimiz teşkilatımızdır. İl başkanlığımız ile uyum içerisinde çalışmalarımız devam ediyor. Birlik ve beraberlik içinde ortak paydalarımız için vatanımız için çok çalışmaya devam edeceğiz. Yaptıkları ziyaret ile bizleri mutlu ettiler. Allah gayretlerimizi boşa çıkarmasın.

 

Bu tür dayanışma ve iş birliği birlik ve beraberliğimizin pekişmesi adına ve ortak hedefler için çok önemli. Başta il başkanımız Hayri Özkan olmak üzere tüm teşkilatımıza teşekkür ederim. Birlikte hareketle şehrimiz için elimizden geleni yapacağız” dedi. 
Alperen Ocakları İl Başkanı Hayri Özkan ziyaret anısına başkan vekili Akın Çalışıcı’ya plaket takdim etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.