ALGSPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜRDÜ

SPOR Haber Girişi : 13 Şubat 2024 08:44
ALGSPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜRDÜ
Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 20. hafta mücadelesinde temsilcimiz Algspor, evinde konuk ettiği ve 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 3-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Geçen hafta Ataşehir Belediyespor deplasmanında kazanan Algspor, evinde konuk ettiği Akdeniz ekibi Adana İdmanyurdu’nu 3-1 mağlup etti. Maça hızlı başlayan konuk ekip 1-0 öne geçerken sarı-grili takım 23. dakikada yıldız oyuncusu Karyna ile durumu eşitledi ve devre 1-1 sonuçlandı. 

 

ALG SPOR İKİNCİ YARIDA FİŞİ ÇEKTİ

 

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Liginde son sırada yer alan Adana İdmanyurdu 74’te kadar dayanabildi ve Algspor Pambani ile 2-1 öne geçerken 88’de Demba durumu 3-1 yaptı ve sahasında kazanmayı başardı. Akdeniz ekibi karşısında kazanarak puanını 40 yapan sarı-grili takım üst sıralara doğru tırmanışını sürdürdü. Alınan galibiyetin ardından Algspor, cephesinde büyük sevinç yaşarken teknik ekip alınan galibiyet sonrası oyuncularını tebrik etti ve bu çıkışın devam edeceğinin sözünü verdiler. Sarı-Grili takım 21. haftada deplasmanda lider Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecekler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.