ALGSPOR’A KONGO’LU GOLCÜ

Haber Girişi : 17 Şubat 2022 15:35
ALGSPOR’A KONGO’LU GOLCÜ
Turkcell Kadınlar Futbol Süper Liginin ilk yarısını iki maç eksiği ile namaglup kapatan Gaziantep ALGSPOR, ikinci yarı öncesi kadrosuna takviye yaparak Kongolu golcü Mfwamba Balongo Grace’yi transfer etti.

Ekvator Ginesi’ne bağlı Malaga Kings kulübünde forma giyen Kongolu forvet oyuncusu Mfwamba Balongo Grace, ALGSPOR ile sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz günlerde Gaziantep’e gelen golcü oyuncu, kulüp başkanı Ali Gözcü ile görüşme sağlayarak kendisini ALGSPORlu yapan sözleşmeye imza attı. Çok önemli ve güçlü bir takıma geldiğini belirten Mfwamba Balongo Grace, ALGSPOR’un başarısı için elinden yapacağını söyledi.

Değişim Sokaklardan Başlar

 

KADROMUZA GÜÇ KATTIK

 

Gaziantep ALGSPOR Kulübü Başkanı Ali Gözcü, ilk yarıyı gol yemeden kapattıklarını ve ikinci yarı öncesi takviye yaparak kadroyu güçlendirdiklerini söyledi. Ali Gözcü; “İlk yarıyı geçen pazar günü oynadığımız Adana maçıyla tamamladık. Tabii bilindiği gibi iki maçımız eksik. İkinci yarıda lig daha çetin ve zorlu geçeceğini düşünerek teknik ekibimizin raporu doğrultusunda kadroya takviye yaparak daha güçlendirdik. İnşallah Mfwamba Balongo Grace, takımımıza güç katacaktır. Kendisine hoş geldin diyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.