A MİLLİ TAKIMIN YENİ YILDIZI SÜPER YETENEK

SPOR Haber Girişi : 10 Şubat 2024 17:24
A MİLLİ TAKIMIN YENİ YILDIZI SÜPER YETENEK
TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Alman basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Altıntop, genç yıldızın A Milli Takım forması giymesi için görüştüklerini de itiraf etti. İşte detaylar...

Almanya'da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan A Milli Futbol Takımımız'da Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Sky Sports Almaya'ya açıklamalarda bulundu.

 

 

ULUSLAR LİGİ'NDE RAKİPLER BELLİ OLDU

 

UEFA Uluslar Ligi B Ligi Grup 4'te yer alan Ay-yıldızlılari Galler, İzlanda ve Karadağ ile karşı karşıya gelecek. A Milli Takımımız ilk maçını 6 Eylül'de Galler ile deplasmanda oynayacak.

 

'KARARINI VERMELİ'

 

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, A Milli Takım ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.Arda Güler ve Kenan Yıldız gibi genç yeteneklerin ardından onuda Milli takımımızda görmek istiyoruz gerçekten süper bir yetenek dedi.

 

"U17 Milli Takımımız'da oynadı ve o bizim oyuncumuz. U21'ler için de oynamalı. Birkaç yıldır bize çok çok yakındı. Çok iyi işler çıkarıyor ve çok büyük potansiyeli var. Öte yandan karar oyuncuya kalmış.

 

Bizimle devam etmesini istiyoruz. Kendisi 2005 doğumlu ve halihazırda A Takım'da Arda Güler ve Kenan Yıldız gibi iki oyuncumuz var. Bir sonraki Can Uzun olmalı. Bunu o da biliyor. Kararını vermeli diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.