30 YIL SONRA KAZANDIK AĞLAMAK İSTİYORUM

SİYASET Haber Girişi : 01 Nisan 2024 15:04
30 YIL SONRA KAZANDIK AĞLAMAK İSTİYORUM
Gaziantep’te 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Şehitkamil Belediye Başkanlığını sonuçlara göre CHP’nin belediye başkan adayı Umut Yılmaz 30 yıl sonra seçimi kazandı.

Umut Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkanlık yarışını kazandı CHP Şehitkamil Belediye Başkan adayı Avukat Umut Yılmaz seçimin kazananı oldu.“Şehitkamil İçin Umut var” sloganıyla yola çıkan Avukat Umut Yılmaz, Şehitkamil’e UMUT olacak.

 

1989-1994 yılında CHP'nin Şehitkamil'in Belediye Başkanlığını yapan sonrasında iki defa daha seçimlerde aday olan  Ahmet Yılmaz'ın oğlu Umut Yılmaz Şehitkamil ilçesinde CHP ile 30 yıl sonra belediye başkanlığını kazandı.

 

 Umut Yılmaz, siyasetçilerin bu sonuçtan ders çıkarması gerektiğini söyledi. Yılmaz, “Şu an sadece boş bir odaya geçip ağlamak istiyorum. Bu seçim esasında birçok şeye ders olmalı. Siyasetçilerin burada ders çıkarması lazım. Sürekli AK Parti ile yarışmaktan yorulurduk. Gücümüz yetmezdi.

 

Hem iktidarda hem yerelde iktidar gücü biz bu güçle savaşmaktan zorlanırdık ve bu örneği bize Gaziantep’te yaşattılar. Verdiğimiz sözleri tutacağız. Şehitkamil 20 yıl geri kaldı. Ben mahalleleri gezeceğim hizmet yapacağım. Tüm müdürlerim mahallelerde olacak ve bana rapor getirecek. Biz halk belediyeciliği yapacağız. Asla insanlara mahcup olmayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.