3 Mayıs 2023 Çarşamba TV yayın akışı!

MAGAZİN Haber Girişi : 03 Mayıs 2023 11:04
3 Mayıs 2023 Çarşamba TV yayın akışı!
Bugün hangi diziler var? Çarşamba günleri televizyon izlemek isteyenler yayın akışını araştırıyor. Hangi dizi hangi kanalda yayınlanıyor?

3 Mayıs 2023 Çarşamba günü ekranlarda birçok dizi yayınlanacak. Akşam saatlerinde yeni bölümleriyle ekrana gelecek diziler, seyircinin en sevdiği projeler arasında yer alıyor. Bu akşam sadece Show TV, TRT 1 ve TV 8 kanallarında yeni proje yayınlanmayacak. Diğer kanallarda ise yayın akışı aynı şekilde devam edecek.

 

 

Bugünün en yeni dizisi Kraliçe olurken en eski dizisi de Kuruluş Osman. Seyirci, sevdiği dizilerin yeni bölümlerini izlemek için sabırsızlanıyor. Ayrıca hangi dizilerin hangi tarihte sezon finali yapacağı da çok merak ediliyor. Çünkü birkaç hafta sonra sezon tamamlanmış olacak.

 

 

AŞK GÖRMEK İSTEYENLER İÇİN ÜÇ SEÇENEK!

 


Bugün yayınlanacak toplam dört dizi var ve üçünde bir aşk öyküsü var! Sürükleyici hikâyesinin yanı sıra ekranda dikkat çeken aşklarıyla gündem olan diziler Çarşamba akşamına damga vuruyor! Bunlardan biri Fox TV’de yayınlanacak olan Adım Farah! Adım Farah dizisinin bu akşam 10. bölümü yayınlanacak. Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrolleri paylaştığı dizi en çok izlenenler arasında!

 

 

Adım Farah gibi farklı bir aşk izlemek istiyorsanız Kanal D’de yayınlanan Kraliçe dizisi de bir diğer seçenek… Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’ın başrolleri paylaştığı Kraliçe, 7. bölümüyle ekrana gelecek. Bu akşamın bir diğer aşk konulu dizisi ise Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’yu buluşturan Çöp Adam! Çöp Adam dizisi de Star TV’de yayınlanıyor.

 

 

KURULUŞ OSMAN ÇARŞAMBA’NIN EN SEVİLEN DİZİLERİNDEN!

 


Bu akşam yayınlanacak dördüncü dizi de ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman olacak. Kuruluş Osman, Çarşamba akşamları reytinglere damga vuran bir proje. Kısacası bu akşam Kuruluş Osman, Adım Farah, Kraliçe ve Çöp Adam dizileri yayınlanacak.

 

 

Dizilerin yanı sıra bir de TV 8 kanalında Survivor yarışmasının yeni bölümü ekrana gelecek. Sevilen yarışma Survivor da en az diziler kadar izleniyor. Tüm bu yapımların reyting sonuçları yarın belli olacak.