RONALDO ARABİSTAN'DA MUTSUZ! ESKİ KULÜBÜNE DÖNMEK İSTİYOR..

SPOR Haber Girişi : 03 Mayıs 2023 10:59
RONALDO ARABİSTAN'DA MUTSUZ! ESKİ KULÜBÜNE DÖNMEK İSTİYOR..
Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'dan ayrıldıktan sonra transfer olduğu Suudi Arabistan takımı Al Nassr'da kriz yaşadığı ve takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. İşte Ronaldo’nun gitmek istediği takım…

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'dan Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımına beklenmedik transferi pek çok kişinin dikkatini çekmişti. Ancak söylentiler Ronaldo'nun yeni bir hamle yapmayı düşündüğünü gösteriyor ve son iddia oldukça tartışmalı. İşte Al Nassr'da yaşandığı iddia edilen Ronaldo krizinin detayları.

 


AL NASSR'DA KARŞILANMAYAN BEKLENTİLER

 


Manchester United ile olaylı ayrılığının ardından Ronaldo büyük umutlarla rekor bir ücret karşılığında Al Nassr'a transfer oldu. Ancak yıldız oyuncu yeni takımında beklediğini bulamadı. Suudi Arabistan Pro Ligi'nde 12 maçta 12 gol atıp 2 asist yapmasına rağmen inişli çıkışlı performansı eleştiri aldı.

 

 

The Express'den alınan haberlere göre 500 milyon Euro değerindeki 2,5 senelik bir sözleşme karşılığında Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo, sezon bitiminde takımdan gitmek istiyor. İngiliz basını ayrıca Portekizli süperstarın dokuz sezon oynadığı ve dört UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandığı eski kulübü Real Madrid'e dönmeyi hayal ettiğini yazdı.

 

 

RONALDO REAL MADRİD'E DÖNEBİLİR Mİ?

 


Ronaldo'nun Suudi Arabistan gibi kapalı bir kültüre sahip bir ülkeye uyum sağlamakta yaşadığı zorluklar İspanyol gazetesi Mundo Deportivo'da vurgulandı. Dil engeliyle karşılaştığı ve bu ülkede yaşamaktan mutsuz olduğu bildirildi. Kariyerini onurlu bir şekilde ve büyük bir kulüpte sonlandırmak istediğini 2015 yılında yaptığı açıklamada vurgulayan Ronaldo'nun Real Madrid'de bir sezon daha oynadıktan sonra futbolu bırakmak istediği bildirildi.

 

 

Ronaldo'nun Al Nassr'da kriz yaşadığı söylentileri Real Madrid'e geri dönebileceği spekülasyonlarına yol açtı. Futbolun süper yıldızının güçlü bir mirasa sahip olduğu Real Madrid'e geri dönmesi onun için bir rüyanın gerçekleşmesi olabilir. Ancak bu hamlenin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği henüz belli değil.

 

 

Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'da yaşadığı kriz ve Real Madrid'e dönmek istediği söylentileri futbol dünyasında fırtınalar kopardı. Tüm zamanların en büyük futbolcularından biri olan Ronaldo'nun Real Madrid'e olası dönüşünün kulübün kaderi üzerinde önemli bir etkisi olacağı şüphesiz. Bununla birlikte, bunun sadece bir söylenti mi yoksa gerçek mi olduğunu sadece zaman gösterecek.