YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN NTO'YA ÇIKARMA!

SİYASET Haber Girişi : 10 Mayıs 2023 13:58
YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN NTO'YA ÇIKARMA!
Yeniden Refah Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Mustafa Bilici, Yeniden Refah Partisi Nizip ilçe Başkan Vekili Mahmut Yiğitbaşı ve Nizip ilçe yönetimi Nizip Ticaret Odası’nı (NTO) ziyaret etti.

Yapılan ziyarette NTO yöneticilerine yapacakları projelerini anlatan Gaziantep Milletvekili Adayı Mustafa Bilici sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bizler seçime giriyoruz savaşa girmiyoruz. Son günlerde seçim ortamı germeye çalışan kesimler var. Herkes istediği partiye oy verebilir bu bizi düşman haline getirmemesi gerekiyor. Uhulet ve suhulet içerisinde seçimlerimizin tamamlanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın her kesimine yönelik projelerimiz ile göreve hazırız, inşallah şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı için Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a Gaziantep milletvekilliği için ise Yeniden Refah Partisi’ne desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıca bizleri kabul ettiğiniz için de çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
 

Düzenlenen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, 14 Mayısta yapılacak olan seçimlerde Yeniden Refah Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Mustafa Bilici’ye ve parti yöneticilerine başarılar diledi.

 


 

Seçim ortamının gerilmesinin hiç kimseye faydası olmayacağını dile getiren NTO Başkanı Özyurt, “Ülkemizde bulunan bazı karanlık eller seçimleri farklı noktalara taşımak istiyor, kazasız belasız bir seçim süreci geçirmeyi temenni ediyoruz.” dedi.
 

Yeniden Refah Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Bilici’ye çıkmış olduğu yolda başarılar dileyen NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ise “14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.
 

Açılış konuşmaların ardından NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt tarafından Nizip’te yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerini dile getirilerek, Nizip’in sorunları ile ilgili dosyayı Yeniden Refah Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Mustafa Bilici’ye takdim etti.