ÜNLÜ ASTROLOG'TAN FLAŞ KEHANET " SEÇİME 5 GÜN KALA BİR CUMHURBAŞKANI VEFAT EDİCEK"

MAGAZİN Haber Girişi : 11 Nisan 2023 12:45
ÜNLÜ ASTROLOG'TAN FLAŞ KEHANET
Özellikle deprem felaketinin ardından yakından takip edilmeye başlanan astrolog yorumları, son dönemlerde gündemden düşmemeye başladı.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden önce 2023 yılına ilişkin astrolojik öngörülerini paylaşan ve felaketin yaşanması ile birlikte de yakın takip altına alınan ünlü astrologlar, son dönemlerde gündemden düşmemeye başladılar. 2023 yılının özellikle ikinci yarısının yeni bir döneme geçiş açısından önemli olduğuna işaret eden astrologlar, çarpıcı öngörüleri ile sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekmeyi başardı.

 

“VEFAT EDECEK!”

 


Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ve astrolojik tahminlerini de o hesaplardan sık sık paylaşmaya devam eden ünlü astrolog Meral Güven, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yeni bir gönderi paylaştı. Paylaşmış olduğu gönderide, cumhurbaşkanlığı seçimlerine 5 gün kala bir cumhurbaşkanı adayının vefat edeceğini belirten Güven, sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

 

 

Dün öngörüsüne ilişkin bir paylaşımda daha bulunan Meral Güven, şu ifadeleri kullandı: “Siyasilerin hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamalarına anlam veremiyorum. Kehanetimin arkasındayım. Seçime 5 gün kala adaylardan biri vefat edecek ve ülkenin kaderi değişecek.”

 

 

AÇIKLAYACAĞI TARİHİ PAYLAŞTI!

 


Meral Güven’in seçim kehaneti ortalığı karıştırırken ünlü astrolog bu kez de tarih paylaştı. Güven, seçime 5 gün kala vefat edecek olan kişinin ismini 27 Nisan tarihinde paylaşacağını belirtti.