SUMUDİCA TÜRK VATANDAŞI MI OLUYOR ?

SPOR Haber Girişi : 13 Şubat 2024 18:15
SUMUDİCA TÜRK VATANDAŞI MI OLUYOR ?
Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica, Türk vatandaşlığı almak için başvurdu. Rumen teknik adamın, yeni ismi olarak Tayyip Memik'i seçmesi ise dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  geçtiğimiz günlerde bir dizi açılış için geldiği Gaziantep ziyaretinde Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz ve Teknik Direktör Marius Sumudica Erdaoğan'ı havalimanında karşıladı.Başkan Yılmaz ve Sumudica, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir süre konuştular.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşma esnasında Sumudica'ya 'Türk vatandaşı olmak ister misin?' diye sordu. Sumudica da 'Tabi, neden olmasın' diye karşılık verdi.

 

Bu konuşmanın ardından Cumhur Başkanı  Erdoğan, Sumudica'nın Türk vatandaşlığı işlemlerinin başlatılması için talimat verdi.

 

ADINI NE KOYALIM

 

Marius Sumudica, Türk vatandaşlığına geçerken yeni ismi de belirlendi. Sumudica'nın yakın çevresi yeni isminin Tayyip Memik olması önerisinde bulundular.Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdağan'ın Tayyip ve Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz'ın Memik ismini birleştirilerek Tayyip Memik olması yönünde karar aldılar.

 

Sumudica da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve başkan Memik Yılmaz'a duyduğu saygı ve sevgi nedeniyle isminin Tayyip Memik olmasını kabul ettiği öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.