PLAY-OFF’TAN GALİP ÇIKMADI

SPOR Haber Girişi : 15 Nisan 2024 21:57
PLAY-OFF’TAN GALİP ÇIKMADI
Süper Amatsör Ligi Play-Off karşılaşmalarında oynanan iki karşılaşma beraberlikle tamamlanmasının ardından, ilk hafta maçlarından galip çıkmadı.

Hafta sonunda Şehitkamil Stadında oynanan Düztepespor-Gazişehirgücü karşılaşması 0-0 berabere tamamlanırken, diğer karşılaşmada ise Seyrantepe Stadında Kalespor ile Şehitkamil Belediyespor 1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar.

 

 

TARAFTARIN İLGİSİ YOGUN OLDU

 

 

Kalespor-Şehitkamil Belediyespor maçında tribünlerin dışında kale arkaları ve Seyrantepe Stadının çevresi de tıklım tıklım doldu. Taraftarların stat ile ilgili büyük tepkisi vardı. Tribünü daha büyük taraftarın izleyebileceği stat olsa daha iyi olur diye tepkisi gösterdiler. Herkes rezil bir şekilde maçı izliyor diye tepki gösterdi. Şehitkamil Stadında oynanan Düztepespor-Gazişehirgücü karşılaşmasında ise tribünlerin yarısı boş kaldı. Herkesin ortak görüşü tribün kapasitesi daha büyük olan Şehitkamil Stadında oynanmasından yana oldu.

 

KARŞILAŞMA ÖNCESİ ÇİÇEK VERİLDİ

 

 

Seyrantepe Stadında oynanan Kalespor-Şehitkamil Belediyespor maçı öncesinde Şehitkamil Belediyespor Kulübü Yönetimi hem rakip takıma hemde karşılaşmayı yöneten hakem triosuna çiçek vererek başarılar diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.