OĞUZ, “YENİDEN ADAYIM”

GÜNDEM Haber Girişi : 25 Mart 2024 18:41
OĞUZ, “YENİDEN ADAYIM”
20 Yıl ara vermeden kesintisiz olarak Mücahitler Mahallesi Muhtarlığı yapan Abdullah Oğuz, bir dönem aranın ardından mahalle sakinlerinin yoğun talebi doğrultusunda 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yeniden aday olmaya karar verdim.

Mücahitler Mahallesi Muhtar Adayı Abdullah Oğuz 20 yıl mahallede ayrım yapmadan herkesime dokunduğunu belirterek, “kendisine göre muhtarın yapması gerekenleri sıraladı. 

 

1. Muhtarlık ofisi mesai saatlerinde kesinlikle açık tutulmalı.

 

 

2. Whats App iletişim hattı ile sorunları daha çabuk çözebilmeli.

 

 

3. Belediye Başkanları ve Yardımcıları ile iyi ilişkiler kurarak devamlı irtibatta olmalı.

 

 

4. Muhtarlığa gelen tebligatları vatandaşa zamanında ulaştırmalı.

 

 

5. İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Sosyal Yardımlardan yararlanmalarını sağlamalı.

 

 

6. Eğer seçilen muhtar vatandaşların sorunlarını çözemeyecekse göreve talip olmamalı.  

 

 

Benim muhtarlık profilim görev yaptığım 20 yıl boyunca böyle oldu. Seçilirsem yeni dönemde de aynı bu maddeleri yapacağımın sözünü veririm. Şimdi Mücahitler, Ulus ve Budak mahalleleri birleşerek seçime giriyoruz. Mahallemiz için hayırlısı olsun” diye konuştu.

 

 

 

ABDULLAH OĞUZ KİMDİR?

 

 

1956 Gaziantep Oğuzeli Doğumluyum. 30 Yıldır Mücahitler Mahallesinde ikamet ediyorum. 20 Yıl Mahallede Muhtarlık görevi yaptım. Emekliyim. Ali Fuat Cebesoy Bulvarı Ayhan Apartmanında ikamet ediyorum. Futbol tutkunu bir insanım. 20 Yıl Batur Futbol Sahası Bölge Başkanlığı görevini başarı ile yaptım.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.