Müslüman Mahallesinde Salyangoz Sattırmayacağız

TÜRKİYE Haber Girişi : 28 Nisan 2020 13:18
Müslüman Mahallesinde  Salyangoz Sattırmayacağız
Eşcinsellik Allah tarafından lânetlenmiştir.1000 yıllık İslam yurdu olan bu aziz vatan toprakları üzerinde Mübarek Ramazan ayında utanmadan sıkılmadan eşcinselliği savunan bir LGBT kitlesinin türemiş olduğunu hayretle ve dehşetle izliyoruz.

Bu konuyu dile getiren Diyanet İşleri başkanımız sayın Prof.Dr.Ali ERBAŞ "EY İNSANLAR! İSLAM ZİNAYI EN BÜYÜK HARAMLARDAN KABUL EDİYOR. EŞCİNSELLİĞİ LANETLİYOR. NEDİR BUNUN HİKMETİ. HASTALIKLARI BERABERİNDE GETİRMESİ VE NESLİ ÇÜRÜTMESİ. YILDA YÜZBİNLERCE İNSAN GAYRİ MEŞRU VE NİKAHSIZ HAYATIN İSLÂMÎ LİTERATÜRDEKİ İSMİ ZİNA OLAN BU BÜYÜK HARAMIN SEBEP OLDUĞU HİV VİRÜSÜNE MARUZ KALIYOR." dediği için hakkında sözde İnsan Hakları Dernekleri Dava açıyor sanki suç işlenmiş gibi. Bazı barolar kınama mesajı yayınlıyorlar.

Evet

Toplumumuzun değerlerine düşman olan bu azgın azınlık o kadar kendini kaybetmiş ki asli görevini yerine getiren ve müslüman milletimizi çeşitli hususlarda uyaran Diyanet İşleri başkanımıza bile saldırmaktan çekinmiyorlar.

 

             Biz buradan Diyanet İşleri Başkanımızın yanında olduğumuzu ilan ediyor ve milletimizin değerlerine düşman olan ve bunu her fırsatta dile getiren kitleyi uyarıyoruz. Dinimizden ve  ailemizden elinizi çekin.

 

Yetkilileri de bu sapıklıklara yasal ve sosyal zemin hazırlayan

#İstanbulSözleşmesiniderhalfeshetmeye davet ediyoruz.

 

               Memur-Sen olarak, Milletin Değerleri Sahipsiz, Kurumları Yalnız Değildir. diyor ve;

Ankara Barosu başta olmak üzere, kamu hizmeti sunma çabalarını engellemeye çalışan bütün kurum, kuruluş, kişi ve kesimlere karşı Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu ile benzeri konularda denetim icra eden kurumlara ve yargıya başvuracağımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz.

 

Ahmet GÖK

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Gaziantep


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.