Müge Anlı’da şok olay! Gelin ve Kayınpeder Arasında Olaylar Bitmiyor...

MAGAZİN Haber Girişi : 15 Nisan 2023 21:30
Müge Anlı’da şok olay! Gelin ve Kayınpeder Arasında Olaylar Bitmiyor...
Sabah kuşağının en çok izlenen programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te yine akıllara durgunluk veren bir olay gün yüzüne çıktı. Programdaki eski gelinin kayınpederi ile ilgili itirafları herkesi şok etti.

Ekranların açık ara en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te yine akıl almak bir olay gün yüzüne çıktı. Müge Anlı Programında kayıp olan Ali Atasever’in babası Sait Bey’i ağırladı. Müge Anlı konuya dair detayları şu şekilde aktardı; ‘’Kayıp olarak aradığımız Ali Atasever; babası Sait Bey, Görme engelli annesi ve 20 yaşındaki oğluyla beraber Kütahya’daki bir köyde yaşıyordu. Geçen yıl mart ayının son haftasında yaşadığı köyden kaybolmuş.’’

 

 

Sözü Sait Bey’e veren Müge Anlı, Sait Bey’in açıklamalarını dinledi. Sait Bey, Müge Anlı’nın sorusunun üzerine oğlunun engelli olduğunu, 18 gün ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattığını ve kendisini mahkeme yolu ile vasi olduğunu açıkladı.

 

 

‘BENİ EVLENDİR DEDİ’

 


Sait Bey, oğlunun 20 sene önce eşinden boşandığını belirtti. Oğlunun kendisine ‘beni ever’’ dediğini ifade eden babası Sait Bey, oğluna birini bulduğunu ancak onun beğenmediğini söyledi. Oğlunun söz dinlemeden evden çıkıp gittiğini açıkladı. Müge Anlı ise şu açıklamalarda bulundu; ‘’Oğlunla ilgili bize ilk başvuran senin bir köyün oldu. Yani Ali Bey’in kaybıyla ilgili biz size ulaştık. Siz bize ulaşmadınız. Köyümüzden biri bizi aradı. Köylümüz; ‘Ali’nin babası Sait çok asabidir. Herkes ondan çok korkar. Biz köyde Sait Bey'in oğluna zarar vermiş olabileceğini düşünüyoruz’ dedi. Çünkü siz oğlunuzu ağaca bağlayıp dönmüşsünüz bunu görenler olmuş. Sonra Ali kaybolunca onu sizin öldürdünüz be dair dedikodular çıkmış. Bu sebeple biz de size ulaştık.’’

 

 

OĞLUNU EKMEK FIRININDA YAKMIŞ

 


Ali Atasever’in yeğeni olan Naime Hanım; ‘’Beni Jandarma ifadeye çağırırsa ben bildiklerimi anlatırdım. Dedem dayıma ağaca bağlayıp dövdü. Onun kıyafetlerini çıkarıp halıya sararak sopayla vuruyordu. Bu adam çocukluğundan beri babası tarafından dövüldü.’’ dedi. Müge Anlı daha sonra Ali Bey’in eski eşi olan Cemile Hanım’a değindi. Cemile Hanım’ın da ‘’Kayınpederim Bana saldırdı. Hem de başka bir adamla beni odaya kilitledi.’’ dediğini de Müge Anlı açıkladı. Müge Anlı daha sonra şu ifadeleri aktardı; ‘’Dilim söylemeye varmıyor ama sizin oğlunuzu ekmek fırınında yaktığınız söyleniyor.’’ Müge Anlı’nın bu açıklamaların ardından tüm stüdyoda sessizlik hakim oldu. Sait Bey ise köyünde konuşulan iddiaları yalanladı.