İTALYA SOKAKLARINDA KORUMA ORDUSU İLE DOLAŞTI! CAN YAMAN GÜNDEME DAMGA VURDU...

MAGAZİN Haber Girişi : 14 Nisan 2023 13:04
İTALYA SOKAKLARINDA KORUMA ORDUSU İLE DOLAŞTI! CAN YAMAN GÜNDEME DAMGA VURDU...
Ünlü oyuncu Can Yaman ani bir karar ile Türkiye'yi tamamen terk ederek İtalya'ya yerleşmişti. Hem oyunculuk hem de aşk hayatı ile magazin basınında büyük yankı uyandıran Yaman'ın son pozları gündeme damga vurdu. İşte o anlar…

33 yaşında olan genç oyuncu İtalya'daki yaşantısında dev bir polis ordusu ile hayatını sürdürebiliyor. İnsanlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan ve İtalyanların oldukça sevdiği Yaman, o karelerde dev bir koruma ordusu ile yolda yürüdüğü anlar film sahnelerini hatırlattı.

 

 

CAN YAMAN NASIL POPÜLER OLDU?

 


Türkiye'de sınırlı bir takipçi kitlesi varken yurt dışına açılan “Erkenci Kuş” dizisi ile popülerliği yakalayan Can Yaman hem Türkiye'de hem de İtalya'da geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Öyle ki tamamen İtalya'ya yerleşerek kadar büyük bir adım attı. 2021 yılında bir İtalyan dizisine çağrıldı. Burada konuk oyuncu olarak yer aldığı andan itibaren daha çok ilgi çekti. Hatta bir dönem İtalya'ya yerleşti. Kısa süreli bu ziyaret sırasında yine aşk hayatı ile gündeme geldi.

 

 

İŞTE O ANLAR…

 

 

Şimdilerde tamamen İtalya'da hayatına devam eden Yaman, bir bağış kampanyası için yürüyüşteydi. O sırada polis ordusu eşliğinde yaptığı yürüyüş çok konuşuldu. İtalyancası ana dili kadar seri olan Yaman, yaptığı yardımlarla daha çok gündeme gelmeye başladı. İtalyan polisleriyle etrafı çevrilen Yaman'ın o görüntüleri film sahnelerini aratmadı. Parmakla sayılamayacak kadar dev bir koruma ordusu ile yürüdüğü o haller sosyal medyanın da gündemine oturdu.

 

 

KARİYERİNE ARA VERDİ

 


İtalyan polislerin Can Yaman'ın etrafını sarması, büyük bir abluka oluşturması ve ancak bu şekilde yürümesine izin vermesi, insanların ellerinde telefonlarla onu çekmeye uğraşması tüm bu sahneler şaşkınlık vericiydi.

 

 

1989 İstanbul doğumlu olan Can Yaman ailesinin tek çocuğudur. Arnavut kökenli olan Yaman Türkçesi kadar kusursuz şekilde İtalyanca, İngilizce, Almanca biliyor. Ünlü oyuncu yaklaşık 1 yıl önce kariyer hayatına ara verdi. İtalya'ya yerleşti. Burada yaşamını sürdürmeye devam ediyor.