Harry Potter baba oldu!

MAGAZİN Haber Girişi : 28 Nisan 2023 12:29
Harry Potter baba oldu!
Günümüzde bile büyük ilgiyle izleniyor. Yakın zamanda dizisinin yayınlanacağı konuşuluyor… Ancak o her zaman efsaneydi ve artık baba oldu!

J.K. Rowling’in kaleme aldığı ve tüm dünyada milyonlarca okunan fantastik roman serisi Harry Potter, film olarak da uyarlanmış ve seri hâlinde yayınlanmıştı. Harry Potter film serisinde de Harry karakterine Daniel Radcliffe hayat vermişti. Daniel, bu filmde rol alabilmek için 2000 yılının ortalarında birçok elemeden geçmek durumunda kalmıştı.

 

 

Daniel Radcliffe, bu rolle birlikte tüm dünyaya yayılan bir şöhrete sahip oldu. Daha önce farklı yapımlarda küçük roller almış olsa da herkes onu Harry Potter olarak tanıdı. Daniel Radcliffe günümüzde 33 yaşında.

 

 

HARRY POTTER’DAN SONRA OYUNCULUĞA DEVAM ETTİ VE HAYATININ AŞKINI BULDU

 


Harry Potter olarak hafızalara kazınan Daniel Radcliffe, devam filmlerinden sonra dizi ya da filmlerde rol almaya devam etti. 2013 yılında vizyona giren ama çekimleri 2012 yılında başlayan Kill You Darlings filminde de başrolde oynadı. Bu film onun hayatında çok önemli bir yere sahip. Çünkü filmde hayatının aşkıyla tanıştı. Kendisi gibi oyuncu olan Amerikalı Erin Darke ile bu film setinde tanıştı.

 

 

2012 yılından bu yana ilişki yaşayan Daniel Radcliffe ve Erin Darke evlenmedi. Tam adı Erin Maya Darke olan ünlü güzel, Complete Unknown, Good Girls Revolt, Moonshine, Beside Still Waters gibi yapımlarla adını duyurdu.

 

 

ANNE VE BABA OLMA HEYECANINI YAŞIYORLAR

 


Erin Maya Darke ve Daniel Radcliffe, beraberliklerinde 11 yılı geride bırakırken anne ve baba olacaklarının haberini vermişlerdi. Çocuklarının doğacağını 2023 yılının Mart ayında doğrulayan çift, çocuklarını 2023 yılının Nisan ayında kucaklarına almış oldu. Çocuğun cinsiyetiyle ilgili henüz bilgi vermediler. Ancak bebek arabasıyla çekilen bir fotoğrafta arabanın mavi olması sebebiyle bebeğin erkek olduğu düşünülüyor.

 

 

Ünlü çift Kill You Darlings filminden sonra beraberliklerinin dördüncü senesi olan 2016’da da Don’t Think Twice filminde birlikte rol almışlardı. Harry Potter’ı canlandıran Daniel Radcliffe’in baba olması zamanın ne kadar hızlı geçtiğini tekrar gözler önüne serdi.