Fatma Şahin son noktayı koydu

TÜRKİYE Haber Girişi : 26 Nisan 2020 12:54
Fatma Şahin son noktayı koydu
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, katıldığı bir radyo ve you tube kanalında CHP’li belediyelerin yardımlarıyla ilgili sözlerinin kamuoyuna eksik yansıtıldığını söyledi.

Şahin, “Sayın Cumhurbaşkanımızın adı anılmadan sorulan soruya verdiğim cevap, sanki Cumhurbaşkanımızın görüşlerine karşı ifadeler gibi yansıtıldı. Konuşmamın tamamı dinlendiğinde asla böyle bir niyetin olmadığı açıkça görülecektir” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI VE VALİ KENDİ İÇİNDE ÇÖZMELİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin önceki gün Bidebunuizle'nin Youtube kanalında ve http://radyokarakutu.com'da Yavuz Oğhan ve Akif Beki ile Söylemesi Bizden' programına katıldı. Gaziantep’te koronavirüs sürecini anlatan Şahin, belediyelerin sosyal yardımlarıyla ilgili sorulara da cevap verdi. “Ankara İstanbul bizim için çok önemli. Ortak alanlar üzerinde oturduğumuz zaman bununda bir zenginlik  olduğuna baktığımız zaman demokrasi kültürümüzü daha da zenginleştirdiğimiz zaman hiç bir sorun çıkmayacak. Yukarıya bile gerek kalmada Belediye Başkanı ve Vali’nin bu işi kendi içinde çözmesi gerekiyor” dedi.

FETÖ ve PKK benzetmesi yapıldığı ile ilgili bir soru üzerine Şahin,”Bunu kabul etmemiz mümkün değil. Halkın oyuyla seçilmiş belediye başkanlarımız yol ve yöntemleri farklı olsa bile oturulur konuşulur. Ama bu tür bir benzetme üzerinden gidilmedi, genelleştirme üzerinden gidildi. Ben böyle bir ifadeyi doğru bulmuyorum” dedi. Şahin’in bu sözleri gündem yaratırken, sosyal medyanın da gündemi oldu. Belediyeler Birliği Başkanı Şahin, iddialara sosyal medya hesabı üzerinden son noktayı koydu.


CUMHURBAŞKANIMIZA KARŞI GİBİ İFADELER YANSITILDI

İşte Şahin’in sosyal medyadan o açıklamaları:Bir radyo ve YouTube kanalında Sayın Cumhurbaşkanımızın adı anılmadan sorulan soruya verdiğim cevap, sanki Cumhurbaşkanımızın görüşlerine karşı ifadeler gibi yansıtıldı. Konuşmamın tamamı dinlendiğinde asla böyle bir niyetin olmadığı açıkça görülecektir. Bir radyo ve YouTube kanalında Sayın Cumhurbaşkanımızın adı anılmadan sorulan soruya verdiğim cevap, sanki Cumhurbaşkanımızın görüşlerine karşı ifadeler gibi yansıtıldı. Konuşmamın tamamı dinlendiğinde asla böyle bir niyetin olmadığı açıkça görülecektir.


AYKIRI BEYANDA BULUNMAMIZ SÖZ KONUSU OLAMAZ

 Cumhurbaşkanımızın, salgınla ilgili tedbirlerin belirli bir planlamayla yürütülmesi gerektiğini belirten ifadeleri bizim çalışmalarımızın da odağını oluşturmaktadır. Bir Ak Partili olarak Cumhurbaşkanımızın belirlediği politikalara aykırı beyanda bulunmamız söz konusu olamaz.

Dün katıldığım Bide bunu izle söylemesi bizden canlı yayınında yavuzoğhan ve Akif Beki’ye sosyal yardımlar konusunda Gaziantep’te Valiliğimiz ile birlikte uyguladığımız modeli anlattım. Hiç kimse yayının tamamını izlemeden yorum yapmasın.”



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.