ALGSPOR GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRDÜ

SPOR Haber Girişi : 29 Nisan 2024 11:41
ALGSPOR GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRDÜ
Alg Spor, Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 29. haftasında evinde konuk ettiği güçlü rakibi Beylerbeyi’ni 2-1 mağlup etti ve Hilmi Bugüner yönetiminde üst üste 5. galibiyetini alarak galibiyet serisini sürdürdü.

Mehmet Hayri Özkeçeci Stadyumunda oynanan ve taraftar desteğini de arkasına alan Gaziantep Alg Spor, ilk yarıda Patrica Seteco, ikinci yarıda ise Pambani’nin golleriyle rakibini 2-1 mağlup etti ve üst üste 5. galibiyetini alarak çıkışını sürdürdü.

 

Ligin son haftasında Galatasaray ile Florya Metin Oktay Tesislerinde oynanacak karşılaşma sezonun Finali niteliğinde olacak.2023-2024  Turkcell Kadın Futbol Süper Liginde en yakın rakibi ABB Fomget’in 2 puan önünde son haftaya giren ev sahibi Galatasaray şampiyonun belli olacağı karşılaşmada Alg Spor ile karşı karşıya gelecek. 

 

BAŞKAN ALİ GÖZCÜ SONUÇTAN MEMMUN

 

Turkcell Kadınlar Süper Ligi 29. haftasında güçlü rakibi Beylerbeyi’ni 2-1 mağlup ederek çıkışını sürdüren Alg Spor’da Başkan Ali Gözcü, sonuçtan memnun. Özellikle teknik ekip değişikliğinin ardından çıkışa geçen sarı-grili takımda Başkan Gözcü; “Güçlü rakibimiz Beylerbeyi karşısında çok güzel oyun ortaya koyarak kazanmayı başardık. Haftaya ligi tamamlayacağız ve son maçımızı da kazanarak sezonu ilk 5 içinde tamamlayıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. İnşallah bu sezondan gereken dersi çıkarıp gelecek sezon yine son ana kadar şampiyonluk kovalayan bir takım izlettirmek istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.