Alg Spor, Karagümrük’ü rahat geçti 2-0

SPOR Haber Girişi : 17 Nisan 2024 16:47
Alg Spor, Karagümrük’ü rahat geçti 2-0
Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 27. Hafta mücadelesinde Gaziantep Alg Spor, İstanbul ekibi Fatih Karagümrükspor’u 2-0 mağlup etti..

Son iki maçını kazanarak Turkcell Kadınlar Futbol Futbol Liginde çıkışa geçen Gaziantep Algspor, 27. hafta mücadelesinde 45 puan 1 puanla gerisinden takip eden en yakın rakibi Fatih Karagümrük’ü 10. dakikada Pambani ile 81. dakikada Patricia’nın golleriyle 2-0 mağlup ederek puanını 46 yaptı ve üst sıralar için önemli avantaj sağladı… Maçın başından sonuna kadar İstanbul ekibi karşısında üstün bir oyun sergileyen ve sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılan Alg Spor’da maç sonunda büyük sevinç hakimdi..

 

 

ÖZLEDİĞİMİZ TAKIM BU

 

 

Gaziantep Alg Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, alınan galibiyet sonrası mutlu olduklarını belirterek; “İşte bizim istediğimiz, özlediğimiz, arzuladığımız Alg Spor bu.. Bu sezon çok şanssız anlar yaşadık ama ligin sonuna doğru gerçek gücümüzü bulduk.. Ligin güçlü ekibi Karagümrük karşısında iyi oyunla 2-0 kazandığımız için mutluyuz ve üst üste 3. galibiyetimizi aldık. Ligde kalan 3 maçımızı da kazanıp sezonu güzel yerde tamamlamak istiyoruz “ dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.